OVER

OVER DEZE WEBSITE


Beste bezoeker


In 2009 maakte ik voor de eerste keer een overtocht van Calais naar Dover. Toen ben ik besmet geraakt met een passie die scheepvaart heet. In 2011 kreeg deze passie een nieuwe wending toen ik voor de eerste maal naast een cruiseschip kwam te staan in de Zeebrugse haven. Toen had ik meteen besloten deze website op te richten. Ik wou me verdiepen in het ganse cruisegebeuren in de Zeebrugse haven en dat ook dichter bij mensen brengen. 


Dankzij deze passie mocht ik reeds vele cruiseschepen bezoeken waaronder de Queen Mary 2 en Anthem of the Seas. Maar ook de AIDAprima, AIDAluna, MSC Preziosa, MSC Fantasia en MSC Magnifica zijn enkele schepen die ik al op mijn lijstje heb kunnen schrijven.


Ondertussen heb ik ook van mijn passie mijn beroep gemaakt en werk ik in de haven van Zeebrugge. Als vessel planner bij CSP Zeebrugge terminal heb ik vaak de eer om aan boord te gaan van containerschepen. De ligging van het kantoor is ook mooi meegenomen: vanaf het Zeestation is er een schitterend zicht op alle 3 de kaaien waar cruiseschepen kunnen aanmeren. 


Ik hoop jullie nog lang te mogen informeren, en hoop jullie alvast een boeiende kijk op de Zeebrugse cruisewereld te mogen geven. 

Aarzel niet om contact op te nemen!